Notícies de Torroella

El passat divendres 27 de març es va fer la presentació pública de la candidatura de la CUP de Torroella que concorrerà a les properes eleccions municipals. Es va aprofitar l'acte, també, per a presentar el codi ètic.
El proper divemdres 27 de març es presentarà la candidatura de la CUP de Torroella per a les eleccions municipals. L'acte comptarà amb la participació de Robert Sabater, Alcalde de Viladamat per la CUP.
Després de diferents trobades, que s'han intensificat els darrers mesos, l'assemblea local de la CUP de Torroella ha decidit per votació concòrrer als comicis electorals de la vila per primera vegada.
Un membre de la nostra assemblea ha resultat ferit després de la violenta agressió rebuda per part dels MMEE.
En els darrers dies s'han fet públiques diverses notícies sobre multes imposades per la Generalitat de Catalunya a empreses de l'Estartit dedicades al negoci de les immersions a les Illes Medes.
Dissabte 15 de març va tenir lloc la primera assemblea oberta del Grup Promotor de la CUP de Torroella.
Aquest proper dissabte 15 de març celebrem la primera assemblea oberta del grup promotor de la CUP de Torroella, amb la intenció d'anar consolidant aquest grup i d'aquesta manera esdevenir assemblea local.
Unes seixanta persones assisteixen a la presentació de la CUP a Torroella organitzada pel grup promotor de la CUP de Torroella.

Per tal de poder estar al dia, rebre i compartir informació, des del grup promotor de la CUP de Torroella hem obert perfils a les principals xarxes socials. Amb això volem aprofitar l'excel·lent recurs que són les TIC en aquesta lluita per l'allibertament nacional a la que ens afegim. Des d'aquests perfils compartirem totes aquelles notícies que puguin ser d'interès tant a nivell nacional com municipal. Tanmateix, serviràn per a poder contactar amb nosaltres amb la màxima facilitat.

Aquest dissabte 15 de febrer es presenta la CUP a Torroella. Es tracta d'un acte de presentació de la CUP dels Països Catalans organitzat pel grup promotor de la CUP de Torroella, amb l'objectiu d'acostar la CUP a totes i tots els vilatans de Torroella i amb això crear el teixit necessàri per arribar a construir l'assemblea local de la CUP de Torroella de forma oficial.