Bona acollida de la CUP a Torroella de Montgrí

Aquest dissabte dia 15 de febrer de 2014 s'ha dut a terme una presentació de la CUP a Torroella, amb l'objectiu d'acostar el projecte a la població.

Vora d'una seixantena de persones s'han acostat al Cine Petit per escoltar amb atenció les intervencions de Lluís Sales (membre del Secretariat Nacional), Eloi Ginestà (Regidor de la CUP de Santa Coloma de Farners) i Carles Ventura (membre del grup promotor de la CUP de Torroella).

Sales ha explicat d'una forma senzilla i entenedora què és i d'on ve la CUP, deixant palés que no és cap bolet sortit de la nit al dia, i que molt abans de la sandàlia ja hi havia CUP. També ha explicat la forma de treball de la CUP, evidenciant les diferències vers altres formacions polítiques, obrint així la porta a tots aquells que reclamen un canvi a la política actual.

Ginestà ha parlat des de l'experiència que suposa el fet de treballar des de la posició de regidor a l'ajuntament, el de Santa Coloma de Farners en el seu cas. Carregant d'optimisme a tots els presents a l'hora d'explicar que, si cert és que amb un regidor poc es pot decidir en un ple municipal, hi ha moltes altres eines de treball que poden culminar la feina de tota una assemblea, i que a Santa Coloma ha donat fruits a l'abast de tot el poble, com ha set amb l'exemple de les Barrakes de la FM de Santa Coloma aconseguint trencar amb la opacitat de l'equip de govern.

Ventura per altra part, s'ha encarregat tant d'obrir com de tancar l'acte, com a representant del grup promotor de la CUP de Torroella. Tanmateix ha explicat d'on ve la idea de la creació d'un núcli de la CUP a Torroella, una idea que com ha explicat, ja va agafant forma des de fa uns mesos i que a partir d'ara espera crèixer i començar a caminar per si mateixa.

Amb les intervencions del nombrós públic assistent, i les respostes dels ponents s'ha arribat al final de l'acte que ha clos després de gairebé dues hores, on s'ha tractat de transmetre l'essència de la CUP i amb la intenció de poder constituïr ben aviat un núcli local a Torroella.